PHP developer - edukacija | Edunova

  • Web server
  • Javascript (Jquery, Mootools)
  • PHP i Content Management System
  • Objektno programiranje
  • Baze podataka
  • Izrada web aplikacije
  • Prezentacija funkcionalne Web aplikacije

Upisnina: 73 €

Školarina: 922,42 €

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 130 sati
Poslijedoktorand na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Diplomirao je smjer Informacijski sustavi na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Doktorat na studiju Društvo znanja i prijenos informacija u Zadru. Tijekom pet godina stekao je značajno iskustvo u renomiranoj tvrtki TIS-ORKA. Zaposlen je kao asistent na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku. Sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja i Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo. Dugogodišnji je predavač na smjerovima Web programer, Java programer i Programer mobilnih aplikacija. Lider pobjedničkih timova na natjecanjima Hackaton 2013. i Hackaton 2014. godine te autor popularne Android kuharice.

Postani PHP developer i uključi se u zajednicu

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija u online i u učionicama u ustanovi!

Kroz posljednjih deset godina industrija programiranja u Hrvatskoj zabilježila je veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Broj programerskih tvrtki se više nego udvostručio, zaposlenih programera je 142% više, plaća im se u prosjeku utrostručila, a izvoz programerskih usluga porastao je fantastičnih 569%!  

STRUKTURA NASTAVE

Izrada Web orijentiranih aplikacija, pravi je izazov za sve koji su se susretali s izradom statičkih i dinamičkih Web stranica. Program edukacije PHP developera obuhvaća integraciju najnovijih Web tehnologija s bazom podataka. Koristit ćemo MySQL bazu podataka u kombinaciji s PHP-om. MsSQL baza je funkcionalna i jednostavno se kombinira s drugim jezicima. U zadnjem dijelu nastave polaznici će uz pomoć mentora izraditi funkcionalnu Web aplikaciju.

CILJ PROGRAMA

Kroz veliki broj praktičnih primjera, polaznici će steći polaznu osnovu za daljnje bavljenje programiranjem, dok će im stečeno znanje koristiti za nadogradnju u bilo kojem programskom jeziku.

Cilj programa je stjecanje znanja PHP programiranja i izrada Web aplikacije koja se može koristiti za skupljanje podataka putem Weba, izgradnju e-commerce platformi, izgradnju CMS sustava i upravljanje bazama podataka.

REZULTATI

Svaki polaznik će kreirati bazu podataka, povezati je s funkcionalnom Web aplikacijom, prezentirati rad te monetizaciju iste. Nastava je praktičnog karaktera, a fokus programa je na samostalnosti polaznika kroz kontinuiranu vježbu. Na koji način kapitalizirati stečeno znanje pokazuje nam primjer polaznika Edunove koji su pobjednici finala Software StartUp Academy na Windaysima.

Relevantni podaci pokazuju da tvrtke članice Osijek Software City inicijative zapošljavaju oko 500 osoba, ostvaruju ukupan prihod od oko 400 milijuna kuna godišnje i izvoze 90 posto svoje proizvodnje s rastom izvoza od 460 posto. Informatička industrija omogućava mladim ljudima rad na poslovima sa dobrim primanjima stoga ne moraju odlaziti u inozemstvo.

Želimo isto predočiti rezultate udruge Osijek Software City koji su objavili su da su IT kompanije u županiji znatno povećale ukupni prihod za 97 posto, od čega je važno naglasiti da je prihod od prodaje u inozemstvu ima rast od 152 posto.

Provjerite tko je sve započeo karijeru nakon Edunove. Kako bi vam pomogli u afirmaciji u ovom upisnom roku polaznici koji uspješno završe edukaciju i izrade projekt tijekom nastave dobiti će priliku za razgovor za posao u renomiranoj tvrtki Trive.

RASPORED nastave biti će dostupan je u  RASPOREDU SATI pod oznakom PP.

Upisi PHP developera su u tijeku. Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati! 

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031 205 555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5!

Veselimo se Vašem dolasku!