Umrežavanje računala u Osijeku | Edunova

Umrežavanje računala u Osijeku | Edunova

  • Osnove mreža
  • Izgradnja i sigurnost mreže
  • Mrežna administracija
  • Popravak mreža
  • TCP/IP internet
  • Kućne i bežične mreže

Upisnina: 550 KN

Školarina: 5400 KN

Promotivni popust: 150 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 110 sati

siječanj, 2022

četvrtak

27

sub1

ned2

pon3

uto4

sri5

čet6

pet7

sub8

ned9

pon10

uto11

sri12

čet13

pet14

sub15

ned16

pon17

uto18

sri19

čet20

pet21

sub22

ned23

pon24

uto25

sri26

čet27

pet28

sub29

ned30

pon31

Nema događanja

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku nakon čega radi na poslovima prodaje i održavanja računalnih sustava. Danas je zaposlen na Zavodu za tehničku mehaniku Građevinskog fakulteta u Osijeku gdje obavlja poslove preventivnog i korektivnog održavanja računalnih sustava fakulteta. Od 2004. godine predaje na smjerovima Serviser računala i Mrežni administrator.
Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku kao Magstar inženjer računarstva. Iskustvo je stjecao u renomiranim tvrkama Spin, Getro, Ve-mil i Slavonska banka a trenutno je zaposlen je u Printec Croatia. CCNA certificiran u Cisco Akademiji i sudjelovao u provođenju certifikacije za Cisco System, Inc..

Iskoristite mogućnost certifikacije

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Program Mrežni Administrator obuhvaća područja planiranja, projektiranja, konfiguriranja, implementiranja i održavanja mrežnih infrastruktura uz pomoć CISCO mrežne opreme.

STRUKTURA NASTAVE

Polaznici će se upoznati s vrstama mreže, protokolima, IP adresama, konfiguracijom i otklanjanjem problema u TCP/IP mrežama. Sa serverske strane polaznici će naučiti primjeniti hardverske preduvjete i instalirati i konfigurirati Windows Server, instalirati role i servise. Nastava obuhvaća korištenje DHCP-a, DNS-a, dijeljenje resursa i datoteka u mreži, kreiranje korisnika i dodjeljivanje ovlasti. Na kraju nastave polaznici će izrađivati  sigurnosne kopije sustava i koristiti razne virtualizacijske alate.

CILJ PROGRAMA

Tijekom nastave upoznat ćete se s principima rada mrežnih tehnologija.  Edukacija ima fokus na obučavanju polaznika u instaliranju, konfiguriranju i administriranju najnovijeg Microsoft operativnog sustava za serverske platforme. Polaznici će usvojiti znanja o vrstama mreže, protokolima, IP adresama, konfiguriranju i rješavanju problema u TCP/IP mrežama, instalaciji, konfiguriranju i podešavanju servera, hardverskim zahtjevima, instalacijama rola i servisima.

REZULTATI

Po uspješnom položenom završnom ispitu polaznici stječu zvanje Mrežnog administratora i znanje koje omogućava pripremu za polaganje Cisco Certified Network Associate (CCNA) certifikata.

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave u rujnu 2019. godine! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas mi kontaktirati!

Za sve obavijesti možete nas kontaktirati na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X