Umrežavanje računala u Osijeku | Edunova

Umrežavanje računala u Osijeku | Edunova

  • Osnove mreža
  • Izgradnja i sigurnost mreže
  • Mrežna administracija
  • Popravak mreža
  • TCP/IP internet
  • Kućne i bežične mreže

Upisnina: 550 KN

Školarina: 5400 KN

Promotivni popust: 150 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 110 sati

listopad, 2021

subota

16

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku nakon čega radi na poslovima prodaje i održavanja računalnih sustava. Danas je zaposlen na Zavodu za tehničku mehaniku Građevinskog fakulteta u Osijeku gdje obavlja poslove preventivnog i korektivnog održavanja računalnih sustava fakulteta. Od 2004. godine predaje na smjerovima Serviser računala i Mrežni administrator.
Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku kao Magstar inženjer računarstva. Iskustvo je stjecao u renomiranim tvrkama Spin, Getro, Ve-mil i Slavonska banka a trenutno je zaposlen je u Printec Croatia. CCNA certificiran u Cisco Akademiji i sudjelovao u provođenju certifikacije za Cisco System, Inc..

Iskoristite mogućnost certifikacije

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Program Mrežni Administrator obuhvaća područja planiranja, projektiranja, konfiguriranja, implementiranja i održavanja mrežnih infrastruktura uz pomoć CISCO mrežne opreme.

STRUKTURA NASTAVE

Polaznici će se upoznati s vrstama mreže, protokolima, IP adresama, konfiguracijom i otklanjanjem problema u TCP/IP mrežama. Sa serverske strane polaznici će naučiti primjeniti hardverske preduvjete i instalirati i konfigurirati Windows Server, instalirati role i servise. Nastava obuhvaća korištenje DHCP-a, DNS-a, dijeljenje resursa i datoteka u mreži, kreiranje korisnika i dodjeljivanje ovlasti. Na kraju nastave polaznici će izrađivati  sigurnosne kopije sustava i koristiti razne virtualizacijske alate.

CILJ PROGRAMA

Tijekom nastave upoznat ćete se s principima rada mrežnih tehnologija.  Edukacija ima fokus na obučavanju polaznika u instaliranju, konfiguriranju i administriranju najnovijeg Microsoft operativnog sustava za serverske platforme. Polaznici će usvojiti znanja o vrstama mreže, protokolima, IP adresama, konfiguriranju i rješavanju problema u TCP/IP mrežama, instalaciji, konfiguriranju i podešavanju servera, hardverskim zahtjevima, instalacijama rola i servisima.

REZULTATI

Po uspješnom položenom završnom ispitu polaznici stječu zvanje Mrežnog administratora i znanje koje omogućava pripremu za polaganje Cisco Certified Network Associate (CCNA) certifikata.

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave u rujnu 2019. godine! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas mi kontaktirati!

Za sve obavijesti možete nas kontaktirati na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X