Java | Edunova - Postani Java developer

Java | Edunova - Postani Java developer

  • Uvod u razvojno okruženje
  • Programski jezik Java
  • Rad s datotekama
  • XML Jezik
  • Rad s bazama podataka
  • Izrada poslovne aplikacije

Upisnina: 73€ | 550 KN

Školarina: 922,42€ | 6950 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 130 sati
Poslijedoktorand na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Diplomirao je smjer Informacijski sustavi na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Doktorat na studiju Društvo znanja i prijenos informacija u Zadru. Tijekom pet godina stekao je značajno iskustvo u renomiranoj tvrtki TIS-ORKA. Zaposlen je kao asistent na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku. Sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja i Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo. Dugogodišnji je predavač na smjerovima Web programer, Java programer i Programer mobilnih aplikacija. Lider pobjedničkih timova na natjecanjima Hackaton 2013. i Hackaton 2014. godine te autor popularne Android kuharice.

Nikad nije bilo tako dobro vrijeme da naučite kodirati !

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Po dostupnim podacima Samo u Njemačkoj nedostaje oko milijun radnika u IT sektoru, istovremeno Backend developer je najtraženije znanje na tržištu. Slično je i u hrvatskom softverskom sektoru, a nedostatak je sve veći u cijeloj Europi. Procjene pokazuju da će tijekom pandemije u IT i srodnim zanimanjima nedostajati između 500 000 i 900 000 radnika. Eurostat Statistics procjenjuje da će 41 posto europskih tvrtki koje pokušavaju zaposliti u ICT-u teško pronaći kvalificirane zaposlenike.

Kao bi iskoristili navedene nedostatke, sada je sjajna prilika za započeti IT karijeru. Nikad prije nije bilo tako povoljno vrijeme za osobe koje mijenjaju karijeru i početnike u razvoju softvera.

IT tvrtke najviše traže programere, a najtraženiji programeri su oni u Javi. U Hrvatskoj je trenutačno 10 do 15 tisuća programera u programskom jeziku Java procjena je Hrvatske udruge Java korisnika (HUJAK) koja okuplja 1500 Java programera. Istraživanjem na uzorku od 450 tvrtki, prema metodologiji Europske komisije, 24 posto poslodavaca u Hrvatskoj traži programere u Javi.

STRUKTURA NASTAVE

Java developer obrazovni program započinje s bazama podataka, tipovima podataka i varijablama, aritmetičkim i logičkim operacijama i nizovima.

Nakon toga ćete u objektno orijentiranom programiranju koristiti klase i objekte, metode i konstruktore. Nastavljamo s kontrolnim strukturama i petljama, nasljeđivanjem i polimorfizmima. Nakon toga koristit ćete primijenjeno znanje u izradi Java aplikacije. Nastava Java programiranja je organizirana individualnim pristupom uz vodstvo mentora.

CILJ PROGRAMA

Fokus obrazovanja za Java programera je na razvoju funkcionalne Java aplikacije koji rješava stvarne probleme.

Polaznici će se kroz korisne i praktične primjere upoznati sa suštinom razvoja Java aplikacija što je polazna osnova za proširenje znanja i razumijevanje radnih okvira za programiranje.

REZULTATI

Koristeći objektno orijentirano programiranje polaznici će uz mentoriranje samostalno projektirati i izraditi potpuno funkcionalnu aplikaciju s podrškom relacijske baze podataka. Stečeno znanje moći će koristiti za nadogradnju u bilo kojem programskom jeziku. Struktura edukacije prilagođena je početnicima u programiranju.
Analiza rezultata nakon edukacije ukazuje da  76% polaznika Java programiranja nakon edukacije promjeni postojeći posao ili dobije prvo zaposlenje.

Na koji način kapitalizirati stečeno znanje pokazuje nam  primjer polaznika Edunove koji su pobjednici finala Software StartUp Academy na Windaysima.

RASPORED za Vašu grupu dostupan je u  RASPOREDU SATI.

Upisi za Java developera su u tijeku za planirani početak nastave 30.10.2023. Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati!


Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5!

Veselimo se Vašem dolasku!

Centar za postavke privatnosti