Java programer

  • Uvod u razvojno okruženje
  • Programski jezik Java
  • Rad s datotekama
  • XML Jezik
  • Rad s bazama podataka
  • Izrada poslovne aplikacije

Upisnina: 550 KN

Školarina: 4200 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 130 sati

kolovoz, 2019

četvrtak

22

čet1

pet2

sub3

ned4

pon5

uto6

sri7

čet8

pet9

sub10

ned11

pon12

uto13

sri14

čet15

pet16

sub17

ned18

pon19

uto20

sri21

čet22

pet23

sub24

ned25

pon26

uto27

sri28

čet29

pet30

sub31

Nema događanja

Poslijedoktorand na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Diplomirao je smjer Informacijski sustavi na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Doktorat na studiju Društvo znanja i prijenos informacija u Zadru. Tijekom pet godina stekao je značajno iskustvo u renomiranoj tvrtki TIS-ORKA. Zaposlen je kao asistent na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku. Sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja i Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo. Dugogodišnji je predavač na smjerovima Web programer, Java programer i Programer mobilnih aplikacija. Lider pobjedničkih timova na natjecanjima Hackaton 2013. i Hackaton 2014. godine te autor popularne Android kuharice.

Izradite vlastitu Java™ aplikaciju

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Java kao opensource programski jezik s najbrojnijom zajednicom developera i impozantnim brojem različitih radnih okvira je odličan izbor za razvoj aplikacija.

STRUKTURA NASTAVE

Obrazovni program započinje s bazama podataka, tipovima podataka i varijablama, aritmetičkim i logičkim operacijama i nizovima.

Nakon toga ćete u objektno orijentiranom programiranju koristiti klase i objekte, metode i konstruktore. Nastavljamo s kontrolnim strukturama i petljama, nasljeđivanjem i polimorfizmima. Nakon toga koristit ćete primijenjeno znanje u izradi Java aplikacije. Nastava Java programiranja je organizirana u grupama do 10 polaznika čime je zajamčen individualni pristup uz vodstvo mentora.

CILJ PROGRAMA

Fokus obrazovanja za Java programera je na razvoju funkcionalne Java aplikacije koji rješava stvarne probleme.

Polaznici će se kroz korisne i praktične primjere upoznati sa suštinom razvoja Java aplikacija što je polazna osnova za proširenje znanja i razumijevanje radnih okvira za programiranje.

REZULTATI

Koristeći objektno orijentirano programiranje polaznici će uz mentoriranje samostalno projektirati i izraditi potpuno funkcionalnu aplikaciju s podrškom relacijske baze podataka. Stečeno znanje moći će koristiti za nadogradnju u bilo kojem programskom jeziku. Struktura edukacije prilagođena je početnicima u programiranju.
Analiza rezultata nakon edukacije ukazuje da  76% polaznika Java programiranja nakon edukacije promjeni postojeći posao ili dobije prvo zaposlenje.

Na koji način kapitalizirati stečeno znanje pokazuje nam  primjer polaznika Edunove koji su pobjednici finala Software StartUp Academy na Windaysima.

RASPORED za Vašu grupu dostupan je u  RASPOREDU SATI.

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave 15. listopad 2019. godine! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas mi kontaktirati!

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5!

Veselimo se Vašem dolasku!

X