Grafički dizajner

  • Osnove grafičkog dizajna
  • Obrada fotografije
  • Rad s vektorskom grafikom i vektorsko crtanje
  • Prijelom stranica i priprema za tisak
  • Izrada vizualnog identiteta

Upisnina: 550 KN

Školarina: 4600 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

travanj, 2019

nedjelja

21

pon1

uto2

sri3

čet4

pet5

sub6

ned7

pon8

uto9

sri10

čet11

pet12

sub13

ned14

pon15

uto16

sri17

čet18

pet19

sub20

ned21

pon22

uto23

sri24

čet25

pet26

sub27

ned28

pon29

uto30

Nema događanja

Pavle Vidaković kao stručnjak za Frontend i informatički dizajn zaposlen je kao Web developer. U Ustanovi sudjeluje u izvođenju nekoliko programa informatičkog dizajna. Tijekom godina iskustvo je stekao u niz informatičkih tvrtki sa fokusom na razvoj Web aplikacija i support u poljoprivrednoj proizvodnji. Ako vam nešto nije jasno Pavle je osoba koja će vam uvijek rado pomoći.

Iskoristite Vašu kreativnost

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Grafički dizajn je umjetnost odabira i aranžiranja vizualnih elemenata kao što su tipografija, fotografija, ilustracija, simboli i boje s ciljem prenošenja poruke određenoj publici.

STRUKTURA NASTAVE

Nastava objedinjuje stare i nove tehnologije grafičkog dizajna, tehnike tiska i vrste medija. Izrađivat ćete produkt modele, vizuale i konkretna rješenja na stvarnim primjerima, saznati tajne izrade grafičkih relacijskih modela pri konstrukciji vizualnog identiteta i naučiti razmišljati kao pravi dizajner.

Krećemo s osnovama dizajna (tipografija/stilovi/boje), medija i multimedijom. Tijekom praktičnih vježba koristit ćete alat za pripremu i obradu fotografije, alat za vektorsku grafiku i alat za prijelom.

CILJ PROGRAMA

Sa stručnjacima Grafičkog dizajna korak po korak ćete usvojiti znanja potrebna za uspješnu izradu vizualnoga identiteta i prezentaciju vašeg dizajna. Koristeći grafičke standarde ćete osmisliti i kreirati vizualni identitet kroz izradu knjige standarda. Isto tako kroz praktične primjere dobre prakse upoznat ćete metode upravljanja grafičkim projektima.

REZULTATI

Po završetku programa polaznici će biti osposobljeni za samostalno izvođenje prijeloma, pripreme za tisak i stvaranje izvrsnih proizvoda.  Tijekom nastave usvojit ćete nekoliko različitih metoda dizajna i pripreme za tisak te samostalno izraditi knjigu grafičkog standarda kao završni rad.

Za sve obavijesti možete nas kontaktirati na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X