Android Developer

 • Osnove Android platforme
 • koncepti programiranja za Android
 • Eclipse razvojno okruzenje
 • Koristenje Android emulatora
 • Aktivnosti, Intenti
 • Pozivanje ugradjenih aplikacija i njihovo koristenje u kodu
 • Dizajniranje korisnickog sucelja
 • Pohrana podataka, koristenje SQLite baze podataka
 • Razmjena poruka i koristenje mreze
 • Objava Android aplikacija

Upisnina: 550 KN

Školarina: 13300 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

 • Trajanje Tečaja
 • 130 sati

prosinac, 2020

subota

5

uto1

sri2

čet3

pet4

sub5

ned6

pon7

uto8

sri9

čet10

pet11

sub12

ned13

pon14

uto15

sri16

čet17

pet18

sub19

ned20

pon21

uto22

sri23

čet24

pet25

sub26

ned27

pon28

uto29

sri30

čet31

Nema događanja

Poslijedoktorand na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Diplomirao je smjer Informacijski sustavi na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Doktorat na studiju Društvo znanja i prijenos informacija u Zadru. Tijekom pet godina stekao je značajno iskustvo u renomiranoj tvrtki TIS-ORKA. Zaposlen je kao asistent na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku. Sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja i Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo. Dugogodišnji je predavač na smjerovima Web programer, Java programer i Programer mobilnih aplikacija. Lider pobjedničkih timova na natjecanjima Hackaton 2013. i Hackaton 2014. godine te autor popularne Android kuharice.

Kreirajte vlastitu mobilnu aplikaciju

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Programer mobilnih aplikacija je posao koji u današnje vrijeme ima primat na tržištu rada. Istraživanje Linkedina potvrdilo je da se potražnja za programerima u zadnje vrijeme na ovoj mreži povećala 200 puta.

ZAŠTO ANDROID?

Sve veći broj korisnika i dostupnih aplikacija, te snaga tvrtke Google i brojnih proizvođača smartphone-ova i tableta koji podržavaju Android platformu ukazuju nam da je programer mobilnih aplikacija jedno od zanimanja budućnosti.

Prednost Androida u odnosu na konkurentske operativne sustave je Linux kernel koji je dobro testiran i otvorenost koja uz kvalitetan SDK i Javu programski jezik omogućava brzo učenje i razvoj mobilnih aplikacija.

CILJEVI PROGRAMA

Cilj obrazovanja je samostalna izrada završnog projekta koji obuhvaća sve cjeline predviđene programom obuke.

Projekt se sastoji od izrade softverskog rešenja, odobrenog od stručne komisije koji podrazumijeva dizajn programa, njegovu implementaciju, testiranje i izradu prateće dokumentacije. Po završetku rada i odobrenju od strane mentora, organizira se obrana završnog rada pred komisijom.

REZULTATI

Polaznici će uz pomoć mentora razviti funkcionalnu Android aplikaciju i objaviti je na Google repozitoriju. Za svakog tko ovlada Java programskim jezikom, potrebno je svega nekoliko mjeseci obuke da bi naučio izrađivati mobilne aplikacije.
Ova edukacija namjenjena je Web dizajnerima, PHP programerima, Java programerima, Web UI (user interface) programerima,UI i UX (user experience) stručnjacima.

Za sve obavijesti možete nas kontaktirati na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X