EU fondovi, voditelj projekta, izrada EU projekta, bespovratna sredstva | Edunova

EU fondovi, voditelj projekta, izrada EU projekta, bespovratna sredstva | Edunova

eu fondovi natjecaj osijek e1485376173739
Objavljeno: 03. ožujka, 2020.

Europska unija neprestano razvija instrumente kojima nastoji poboljšati socijalnu uključenost svojih građana, a jedan od njih su EU fondovi.

Među važnijima svakako treba izdvojiti Europski socijalni fond (ESF) koji za cilj ima povećanje zapošljavanja i stvaranje novih radnih mjesta, ulaganje u gospodarstvo i obrazovanje te same ljudske resurse.

Prijava za povlačenje bespovratnih sredstava iz europskih fondova može biti izuzetno složena, no dobro poznavanje svih aspekata upravljanja projektima čitav proces čini bitno jednostavnijim.

Budući da sve više ljudi prepoznaje mogućnosti napretka koje nude EU fondovi, Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova koju provodimo u Osijeku trenutno je jedna od najtraženijh edukacija.

Program “Voditelj EU projekata” među ostalim obuhvaća razvoj projektne ideje, koordinaciju i planiranje projekta, primjere uspješnih projekata te izradu budžeta i natječajne dokumentacije, a vode ga stručnjaci s bogatim iskustvom u izradi i pisanju projekata. Ne treba zanemariti ni činjenicu da nakon završene edukacije polaznici kao voditelji projekta mogu na odabrani natječaj prijaviti vlastiti projekt koji su uz stručnu pomoć pripremali tijekom nastave.

Saznajte kako dobiti potporu za financiranje svojih ideja i pretvorite ih u uspješan EU projekt!

 

Provjerite besplatne seminare za EU fondove!