ETFOS: Predavanje Nenada Andrakovića “Web stranica u 5 koraka” - Edunova

FERIT
Objavljeno: 01. veljače, 2014.

ETFOS: Predavanje Nenada Andrakovića “Web stranica u 5 koraka”

U četvrtak, 13. veljače 2014. godine će se na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku – FERIT u učionici K2-1 u zgradi koja se nalazi u Kampusu, s početkom u 17:00 sati, održati predavanje pod nazivom „Web stranica u 5 koraka“.

Predavanje je organizirano od strane Studentskog zbora Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku u suradnji s Udrugom College i Edunovom – školom informatike i menadžmenta, a održat će ga Nenad Andraković, predavač smjera Web dizajn u Edunovoj i front-end developer u osječkoj IT tvrtci Inchoo.

Sadržaj predavanja:

  • zakup servera i domene
  • konfiguracija servera
  • instalacija gotovog CMS rješenja
  • odabir izgleda web stranice
  • upravljanje sadržajem web stranice

Predavač Edunove Nenad Andraković je web dizajner s dugogodišnjim radnim iskustvom u IT industriji. Zaposlen je u renomiranoj tvrtki Inchoo iz Osijeka, koja se bavi izradom web trgovina za klijente iz cijelog svijeta. Prije zaposlenja u Inchoou, Nenad je radio kao freelancer te ima puno iskustva u kompletnom procesu izrade web stranica – od inicijalnog kontakta s klijentom do lansiranja gotovog proizvoda. Svoje stečeno iskustvo rado dijeli s polaznicima koji će od njega, osim vrhunske praktične nastave, dobiti puno korisnih savjeta.

S obzirom da IT industrija svakim danom postaje sve zastupljenija u Hrvatskoj, a što se osobito može vidjeti i u Osijeku, dobrodošli ste na predavanje koje će vas upoznati saktualnim tehnologijama u izradi weba. Nadamo se da ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, čak i ukoliko se ne planirate baviti područjem web dizajna. Vidimo se na ETFOS-u!