menadžer, tečaj menadžmenta osijek, menadžer prodaje, menadžer marketinga | Edunova

menadžer, tečaj menadžmenta osijek, menadžer prodaje, menadžer marketinga | Edunova

vodenje prodajnog tima e1454085402524

5.02.2016. u 17h
Edunova L. Jagera 5 Osijek

Objavljeno: 29. siječnja, 2016.

Besplatni seminar “EFIKASNO VOĐENJE PRODAJNOG TIMA“

Pozivamo vas na seminar namijenjen osobama koje su vezane uz prodaju ili se žele baviti organizacijom prodaje. Ovaj puta cilj seminara je unaprjeđenje znanja osoba za vođenje prodajnih timova i organizacija i planiranje prodaje.

PROGRAM SEMINARA

1.       Učinkoviti alati u vođenju prodajnog tima
2.       Vođenje i kontrola rezultata prodajnog tima
3.       Osobni plan voditelja prodaje

Seminar će se održati  u petak, 5.02.2016.  od 17-19:00 sati u prostorijama Edunove a voditi će ga stručnjak Darko Balaš koji će tijekom 2 sata na interaktivan način prezentirati efektivne strategije organizacije i vođenja u prodaji.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas.
Kako bi se prijavili na seminar pošaljite Vaše ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na e-mail seminar@edunova.hr
Očekujemo vaše prijave i radujemo se vašem dolasku.

Predavač Darko Balaš magistrirao je menadžment na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.Više od desetljeća radio je na mjestu voditelja osječke poslovnice tvornice softvera Enel Split koja se bavi proizvodnjom i prodajom poslovno-informacijskih sustava. Nakon toga stječe radno iskustvo u tvrtkama WLW za prodaju financijskih informacija i Transcom Hrvatska koji pruža korisničku podršku vodećim telekomunikacijskim klijentima u središnjoj i istočnoj Europi. Danas je zaposlen u renominaroj tvrtki Datarius koja proizvodi niz sofverskih rješenja od kojih su najpoznatija „FotoPoint“ i „JustWalk“. Pored navedenog, voli svoje iskustvo dijeliti sa osobama koje su zainteresirane za upravljanje prodajom.