Besplatni seminar za engleski njemački jezik | Edunova

engleski njemacki jezik tecaj

14.10.2020. u 17 sati
online/učionica

Objavljeno: 01. listopada, 2020.

Ne morate gledati dalje od ove godine da biste vidjeli da je tržište rada ranjivo i nepredvidivo. Poboljšajte svoja praktična znanja poznavanjem engleskog ili njemačkog jezika i samim time poboljšajte svoj položaj u potrazi za atraktivnim radnim mjestom!

Englesko-njemački seminar?

Engleski jezik pripada skupini zapadnogermanskih jezika, s obzirom na njihovu zajedničku povijest ova dva jezika imaju mnogo sličnosti.
Procjena je da je oko 35% engleskih riječi netehničke prirode i riječi iz svakodnevnog govora u engleskom jeziku zapravo njemačkog podrijetla.

Na seminaru englesko-njemačkog jezika razgovarati ćemo o temama:

  • Putujem u GB, IE, DE, AT,  što trebam znati?

  • Koje su kulturološke razlike u komunikaciji engleskog i njemačkog govornog područja i kako ih savladati?

  • Razlike u učenju engleskog i njemačkog jezika

  • Znate li na kojem ste nivou? A1, A2 ili možda C1?

  • Kako do certifikata engleskog ili njemačkog jezika 

Uz vodstvo profesora stručnjaka engleskog i njemačkoj jezika ovaj interaktivni seminar vam daje priliku za upoznavanje engleske i njemačke terminologije u komunikaciji, kao i specifičnih fraza u svakodnevnom životu!

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU

Seminar je organiziran tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

BESPLATNI SEMINAR  će se održati 14. listopada u 17 sati.
Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Veselimo se vašim prijavama na besplatni seminar, te druženju.