BESPLATNI SEMINAR ""Demistificirani Web dizajn"" - Osijek | Edunova

BESPLATNI SEMINAR ""Demistificirani Web dizajn"" - Osijek | Edunova

web dizajn seminar e1443108792334

1.10.2015 u 17h
L. Jagera 5 Osijek.

Objavljeno: 15. rujna, 2015.

Za početak listopada Edunova je pripremila zanimljiv o struci i mogućnostima zapošljavanja Web dizajnera. Web dizajneri kombiniraju računalne vještine i znanja sa umjetničkim talentom. Stručnjaci Web dizajna su traženi na tržištu rada a sama edukacija nudi temeljna znanja Web developmenta.

Na seminaru “”Demistificirani Web dizajn” ćete kroz dva školska sata upoznati ćete proces izrade Web projekta: od analize, postavljanja strategije, planiranja, suradnje s stručnjacima, pa sve do dizajniranja, programiranja, testiranja i lansiranja.

Stručnjak Darko Raguž, član pobjedničkoga tima na OSC Hackatonu će vam na interaktivan način prezentirati osnovne tehnike Web dizajna i razne mogućnosti primjene. S obzirom da IT industrija svakim danom postaje sve zastupljenija u Hrvatskoj, a što se osobito može vidjeti kroz Osijek Software City scenu, pozivamo Vas na predavanje koje će moći odgovoriti na sva vaša pitanja, čak i ukoliko se ne planirate baviti područjem Web dizajna.

Seminar će se održati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u četvrtak 01.10.2015. godine, u 17 sati. Broj mjesta je ograničen, kako bi rezervirali vaše mjesto pošaljite vaše ime,prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!