ČESTITAMO! Održana svečana promocija - Edunova

promocija 2019
Objavljeno: 13. studenoga, 2019.

 

U subotu, 09. studenog održana je još jedna svečana promocija polaznika Edunove. U prostoru Hotela Osijek, diplome su primili polaznici 24. i 25. generacije.

Nakon 13 godina Edunova ima izniman broj polaznika u području informatike i menadžmenta prvenstveno na edukacijama PHPJava programiranja, zatim na edukacijama knjigovodstva i web dizajna, a projektni menadžeri su značajno zastupljeni. Možemo spomenuti da smo zbog velikog interesa u ovom upisnom roku ispunili kvotu za upis i trenutno upisujemo za proljeće, hvala svima na tome.

Uvodni govor na promociji održao je ravnatelj ustanove mr.sc. Eduard Kuzma dipl. oec. koji je srdačnim i iskrenim govorom čestitao polaznicima, naglasio značajan uspjeh koji su postigli i uputio na važnost ulaganja u znanje kao najznačajniju životnu investiciju. Uz ravnatelja, priliku za čestitanje polaznicima imali su i profesori tijekom dodjele diploma.

Ponosni smo na sve polaznike koji su uspješno završili edukacije te stekli nova znanja i kompetencije koji su nekima već pomogli u potrazi za novim radnim mjestima. Svima ostalima želimo puno sreće u daljnjim poslovnim uspjesima, nadamo se da smo opravdali vaše povjerenje i ne zaboravite, uvijek možete računati na nas!

Vaša Edunova!