Proširi svoja znanja i vještine uz nove brze tečajeve u Edunovi - Edunova

shutterstock 144275002
Objavljeno: 30. studenoga, 2017.

Edunova – ustanova za obrazovanje odraslih ima ustrojene katedre za informatiku, menadžment i strane jezike, no osim smjerova redovne edukacije, od sada možete za sebe izabrati brzi trening, savladati nova znanja i vještine u kratkom vremenu i uz najpovoljnije cijene!

Od brzih informatičkih tečajeva samo za Vas smo pripremili: JavaScript Developer – proširite mogućnosti svoj Web stranice učeći JavaScript programski jezik pod mentorstvom vrhunskog stručnjaka Tomislava Jakopeca!

Ako ste pak početnik u Web dizajnu, nezaobilazni trening za Vas je – WordPress Developer!  Tijekom tečaja naučit ćete koristiti najraširenije CMS rješenje sadašnjice i napraviti temelje za daljnju edukaciju!

I posljednji informatički, no ne i manje popularan, je trening o WooCommerce-u! Naučite kako uspostaviti svoju online trgovinu uz pomoć jednog od najpopularnijih dodataka za WordPress!

Osim na naše mlade informatičke nade, mislili smo i na menadžere i ostale “poslovnjake“ koji još uvijek imaju strah od javnog nastupa.  Na našim medijskim treninzima svladajte strah od javnog nastupa, primijenite tehnike koje ćemo zajedno naučiti i zasjajte u svakoj prigodnoj situaciji kao što niste nikada prije.

Edunova prati i brzorastuće trendove internet oglašavanja! Upravo u tu svrhu za Vas smo pripremili brzi trening o internet marketingu. Tijekom tečaja o internet marketingu polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google AdWords platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako prepoznati i čitati bitne informacije iz alata Google Analytics, voditi Community Management, newsletter kampanje (MailChimp), online odnose s javnošću i još mnogo toga.

Nemojte čekati, jer grupe se brzo popunjavaju! 😉

Očekujemo Vas!