Internet Marketing

  • Uvod u marketing i  komunikacijsku kreativnost
  • Marketinško planiranje
  • Društvene mreže i online odnosi s javnošću
  • Mailchimp
  • Google Adwords
  • Google Analytics 
  • Optimizacija

Upisnina: 550 KN

Školarina: 1000 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

  • Trajanje Tečaja
  • 20 ŠK. SATI sati

lipanj, 2020

subota

6

pon1

uto2

sri3

čet4

pet5

sub6

ned7

pon8

uto9

sri10

čet11

pet12

sub13

ned14

pon15

uto16

sri17

čet18

pet19

sub20

ned21

pon22

uto23

sri24

čet25

pet26

sub27

ned28

pon29

uto30

Nema događanja

Stručnjak za Frontend i online alate za oglašavanje, vodi renomiranu tvrtku za tisak, dizajn, izradu i vođenje web projekata. U Ustanovi sudjeluje u izvođenju nekoliko programa WEB dizajn, Internet marketing.. Tijekom godina iskustvo je stekao u niz informatičkih tvrtki sa fokusom na razvoj Web aplikacija i support u poljoprivrednoj proizvodnji. Ako vam nešto nije jasno Pavle je osoba koja će vam uvijek rado pomoći.
Ravnatelj ustanove bavi se online oglašavanjem od 2006. godine, U ustanovi sudjeluje u izvođenju menadžerskih edukacija ali i posebnu tvrtku za oglašavanje. Ako vas nešto zanima uvijek je spreman komentirati primjenu novih tehnologija u menadžmentu :) Ne smijemo zaboraviti napisati magistar znanosti menadžmenta i diplomirani ekonomist marketing područja.

Internet marketing put ka uspjehu u poslovanju!

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Internet marketing je naziv za aktivnosti kojima je cilj oglašavanje proizvoda i usluga putem digitalnih medija. Zbog eksplozivnog rasta popularnosti i korištenja društvenih mreža proteklih godina, danas su upravo one jedan od najmoćnijih alata za promociju tvrtke i unaprjeđenje njenog poslovanja na internetu. Kreiranje profila na brojnim i raznolikim društvenim mrežama, upravljanje istima (community management), te kreiranje pisanog i vizualnog sadržaja za objavu, sve u svrhu branding-a, promocije proizvoda i usluga ili pak poboljšavanja pozicije same Web stranice, nalazi se u srži ovog oblika marketinga.

STRUKTURA NASTAVE
Tijekom tečaja o internet marketingu polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google Ads platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako koristiti bitne informacije iz alata Google Analytics, voditi Community Management i Facebook kampanje, online odnose s javnošću i još mnogo toga.

SADRŽAJ NASTAVE
Uvod u marketing i  komunikacijsku kreativnost
Marketinško planiranje
Društvene mreže i online odnosi s javnošću
Google Ads i servisi u internetskoj promociji
Google Analytics i optimizacija Internet kampanja

CILJEVI NASTAVE
Tečaj o internet marketingu namijenjen je svima koje zanima brzorastući trend korištenja društvenih mreža u poslovne svrhe, odnosno poboljšavanja prodaje, brandinga i ostalih bitnih čimbenika za razvoj bilo kojeg posla u današnje vrijeme. Kroz ovaj tečaj naučit ćete kako voditi internet marketing kampanje za sebe ili pak svoje klijente.

X