Internet marketing | Edunova

Internet marketing | Edunova

  • Uvod u marketing i  komunikacijsku kreativnost
  • Marketinško planiranje
  • Društvene mreže i online odnosi s javnošću
  • Mailchimp
  • Google Adwords
  • Google Analytics 
  • Optimizacija

Upisnina: 550 KN

Školarina: 1000 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

  • Trajanje Tečaja
  • 20 ŠK. SATI sati

listopad, 2021

petak

22

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

Stručnjak za Frontend i online alate za oglašavanje, vodi renomiranu tvrtku za tisak, dizajn, izradu i vođenje web projekata. U Ustanovi sudjeluje u izvođenju nekoliko programa WEB dizajn, Internet marketing.. Tijekom godina iskustvo je stekao u niz informatičkih tvrtki sa fokusom na razvoj Web aplikacija i support u poljoprivrednoj proizvodnji. Ako vam nešto nije jasno Pavle je osoba koja će vam uvijek rado pomoći.
Ravnatelj ustanove bavi se online oglašavanjem od 2006. godine, U ustanovi sudjeluje u izvođenju menadžerskih edukacija ali i posebnu tvrtku za oglašavanje. Ako vas nešto zanima uvijek je spreman komentirati primjenu novih tehnologija u menadžmentu :) Ne smijemo zaboraviti napisati magistar znanosti menadžmenta i diplomirani ekonomist marketing područja.

Internet marketing put ka uspjehu u poslovanju!

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Internet marketing je naziv za aktivnosti kojima je cilj oglašavanje proizvoda i usluga putem digitalnih medija. Zbog eksplozivnog rasta popularnosti i korištenja društvenih mreža proteklih godina, danas su upravo one jedan od najmoćnijih alata za promociju tvrtke i unaprjeđenje njenog poslovanja na internetu. Kreiranje profila na brojnim i raznolikim društvenim mrežama, upravljanje istima (community management), te kreiranje pisanog i vizualnog sadržaja za objavu, sve u svrhu branding-a, promocije proizvoda i usluga ili pak poboljšavanja pozicije same Web stranice, nalazi se u srži ovog oblika marketinga.

STRUKTURA NASTAVE
Tijekom tečaja o internet marketingu polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google Ads platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako koristiti bitne informacije iz alata Google Analytics, voditi Community Management i Facebook kampanje, online odnose s javnošću i još mnogo toga.

SADRŽAJ NASTAVE
Uvod u marketing i  komunikacijsku kreativnost
Marketinško planiranje
Društvene mreže i online odnosi s javnošću
Google Ads i servisi u internetskoj promociji
Google Analytics i optimizacija Internet kampanja

CILJEVI NASTAVE
Tečaj o internet marketingu namijenjen je svima koje zanima brzorastući trend korištenja društvenih mreža u poslovne svrhe, odnosno poboljšavanja prodaje, brandinga i ostalih bitnih čimbenika za razvoj bilo kojeg posla u današnje vrijeme. Kroz ovaj tečaj naučit ćete kako voditi internet marketing kampanje za sebe ili pak svoje klijente.

Centar za postavke privatnosti

X