BESPLATNI SEMINAR – Zašto i kako postati Front-End developer / web dizajner ? - Edunova

BESPLATNI SEMINAR – Zašto i kako postati Front-End developer / web dizajner ? - Edunova

front end developer tecaj

Petak, 17. ožujka 2023 u 18h
U prostorijama Edunove ili online

Objavljeno: 13. ožujka, 2023.

ZAŠTO I KAKO POSTATI FRONT-END DEVELOPER / WEB DIZAJNER?

Početnike u Front-Endu pozivamo na besplatni seminar 17. ožujka 2023. u 18 sati kako bi vam dali odgovor na pitanje kako kvalitetno i kreativno izraditi web projekt, koje su potrebne vještine za Front-End developera te što se očekuje od web dizajnera u poslovnom okruženju.

Zašto i kako postati Front-End developer / Web dizajner? Dopustite da Vas naš stručnjak povede na put od početka kreiranja web projekta do završetka! Na tom istom putu možete očekivati odgovor na svako Vaše pitanje, te savjete kako ubrzati proces učenja i u kojem smjeru se orijentirati. 

Razvoj web projekata danas je jedna od najzanimljivijih industrija na svijetu. 

AGENDA

  1. Odabir programskih jezika, alata i tehnika za stvaranje korisničkog sučelja web stranice ili aplikacije. Ovo uključuje HTML, CSS i JavaScript koji se koriste za stvaranje strukture, stilova i interaktivnosti korisničkog sučelja.

  2. HTML (Hypertext Markup Language) kako bi definirali strukturu i sadržaj web stranice. HTML je osnovni jezik za izgradnju web stranica i koristi se za stvaranje elemenata poput teksta, slika, formi i veza.

  3. CSS (Cascading Style Sheets) kako bi definirali izgled i stil stranice. CSS se koristi za dodavanje boja, fontova, pozadina, razmaka i drugih vizualnih svojstava na web stranicu.

  4. JavaScript kako bi stvorili interaktivnost na web stranici. JavaScript je programski jezik koji se koristi za dodavanje funkcionalnosti kao što su animacije, validacija forme, efekti prikaza skrivanja, kao i za dohvaćanje podataka s web servera.

  5. Stvaranje Front-End projekata korištenjem biblioteka i frameworka poput React, Angular i Vue. Ovi alati omogućuju bržu izradu web aplikacija, omogućujući programerima da brže izrađuju dinamične i složene interakcije.

  6. Razni alate i tehnologije kao što su razvojno okruženje (IDE), uređivači koda, sustavi za verzioniranje koda, paketni menadžeri i druge tehnologije koje olakšavaju razvoj web aplikacija.

  7. Testiranje i implementacija/deploy. Kada su svi elementi Front-End projekta dovršeni, web stranica se može testirati kako bi se osiguralo da se korisničko sučelje ponaša na očekivani način. Konačno, web stranica se objavljuje i omogućuje korisnicima da ju pregledavaju i koriste.

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU
Seminar je organiziran tako da u učionicu primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr.

Radujemo se Vašem dolasku!