UMJETNOST JAVNOG NASTUPA - Edunova

UMJETNOST JAVNOG NASTUPA - Edunova

presentationer 1

01.10.2019. u 17h
L. Jagera 5 Osijek

Objavljeno: 14. rujna, 2019.

Potrebno vam je samopouzdanje ako želite uspješno predstaviti sebe ili  svoju organizaciju u javnosti. Bilo da ste na konferenciji, održali predavanje ili sudjelovali u panel raspravi, ključno je da se osjećate lako. Ako govorite pred prepunom sobom, vaš je zadatak privući svačiju pažnju i prenijeti informacije na način koji svi razumiju, a da vas to ne prestraši. Za većinu ljudi to je izazov.

Osobni izgled često je zanemaren dio komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Kad javno govorite, možete predstavljati svoju organizaciju ili samo sebe. I dalje ste ispred! Upravo vas druga osoba, grupa ili publika vidi i prije nego što budete imali vremena otvoriti usta i reći bilo što, stvorene su određene pretpostavke, svjesno i podsvjesno.

Seminar “Umjetnost javnog nastupa” namijenjen je svima koji žele projicirati samopouzdanje u svakoj izgovorenoj riječi, svakoj poslovnoj situaciji i biti prihvaćeni od strane grupe. 

Seminar će se održavati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u utorak, 1. listopada 2019. godine, u 17 sati, isti će održati predavačica Ivana Erhard Draganić. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr

Vidimo se!