BESPLATNI SEMINAR – Koja se znanja i vještine očekuju od programera? - Edunova

BESPLATNI SEMINAR – Koja se znanja i vještine očekuju od programera? - Edunova

web java developer tecaj

Četvrtak 16.03.2023. u 17h
Edunova / online

Objavljeno: 10. ožujka, 2023.

BESPLATNI SEMINAR – KOJA SE ZNANJA I VJEŠTINE OČEKUJU OD PROGRAMERA?

U današnjem svijetu, tehnologija se brzo razvija, a za programere to znači da moraju biti stalni učenici kako bi pratili korak s napretkom. Ovaj besplatni seminar će se fokusirati na ključne vještine koje programer treba posjedovati kako bi uspješno obavljao svoj posao.

Ukoliko ste dio grupe programera koji su tek počeli s učenjem, zapeli u učenju, ili Vam ide, ali ne znate što očekivati u poslovnom svijetu – onda je ovo seminar za Vas! 

Programiranje se ponajviše sastoji od rješavanja problema, stoga je bitno da programer može prepoznati problem, analizirati ga te pronaći adekvatno rješenje. Osim toga, programer treba biti sposoban raditi u timu, komunicirati s drugim članovima tima te preuzeti odgovornost za svoj rad. 

Što su osnove programiranja? U kojem smjeru razviti vještine? Što očekivati u poslovnom svijetu programiranja? To su samo neki od pitanja na koje će vam naš stručnjak Tomislav Jakopec dati odgovore. Možete očekivati interaktivnu radionicu gdje se komentari očekuju, a pitanja su poželjna. Saznat ćete kakva su očekivanja, a upoznat ćemo Vas i s našim edukacijama Java Programiranje i Web Programiranje kako biste se lakše mogli orijentirati u kojem pravcu krenuti ili nastaviti dalje.   

AGENDA:

Ne oklijevajte pitati sve što Vas zanima, jer ipak, svrha seminara je upoznati sve znatiželjnike s onim što ih zanima, a na to ne mogu pronaći ili dobiti konkretan odgovor. Pitati nešto prvi je korak, jer za programiranje treba imati petlju!

Seminar će se održati u prostorijama Edunove, 16.3.2023.  u 17:00 sati.

Broj sudionika na seminaru je ograničen, za prijavu pošaljite naziv seminara, Vaše ime, prezime i kontakt broj na e-mail: seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!