Besplatni seminar - Samostalni knjigovođa | Edunova

SAMOSTALNI KNJIGOVODA OSIJEK

25.09.2015 u 17h
L. Jagera 5 Osijek.

Objavljeno: 14. rujna, 2015.

Svakodnevno se susrećemo sa znatnim brojem poduzeća i obrta koji su prestali sa radom upravo zbog ne stručnosti vođenja poslovnih knjiga. Poslovna uspješnost neizostavno uključuje dobro knjigovodstveno praćenje i ispravno tumačenje financijskih pokazatelja stoga je profesija knjigovođe u poduzetništvu vrlo značajna i sve je više poduzetnika koji trebaju kvalitetno knjigovodstvo kako bi  zaokružili svoj poslovni uspjeh.

Ako se želite aktivno uključiti u knjigovodstvenu struku prijavite se na besplatni seminar na temu „Kako započeti karijeru knjigovođe“.  Seminar će voditi stručnjak za financije i knjigovodstvo Rajko Belanović, a idealan je za sve one koji žele samostalno voditi knjigovodstvo vlastite tvrtke ili se obrazovati za knjigovođu.  Seminar će se održati u učionici br. 1,  L. Jagera 5, Osijek, u petak  25.09.2015. godine u 17:00 h. Za sudjelovanje na seminaru nije potrebno predznanje.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!