Javni nastup i prezentacijske vještine | Edunova

Javni nastup i prezentacijske vještine | Edunova

JAVNI NASTUP OSIJEK
Objavljeno: 20. ožujka, 2015.

Upravo je strah od javnog nastupa na vrhu ljestvice ljudskih strahova, njegovo svladavanje vodi ka psihološkoj pobjedi nad samim sobom.

Psihološkoj pobjedi koja otvara vrata uspjeha. Strah od javnog nastupa sprječava nas da pružimo ono najbolje od sebe, prikažemo se u najboljem mogućem svjetlu, vodimo ljude s povjerenjem, oduševimo publiku i ispunimo prostoriju samopouzdanjem.

Seminar “Javni nastup i prezentacijske vještine” upravo je namijenjen svima koji žele projicirati samopouzdanje u svakoj izgovorenoj riječi, svakoj poslovnoj situaciji i biti prihvaćeni od strane grupe. Oduvijek su veliki govornici upravo oni koji ostaju zapamćeni zauvijek u analima povijesti. Svladajte s nama strah od javnog nastupa, primijenite tehnike koje ćemo zajedno naučiti i zasjajte u svakoj prigodnoj situaciji kao što to niste nikada prije.

Javni nastup je u VAMA, urođen i čeka. Isto tako, upoznajte se i s osnovama javnog nastupa u menadžmentu jer su javni nastup i prezentacijske vještine krucijalni dio poslovne edukacije Menadžer prodaje. Jedina moć danas je znanje. Primijenimo ga zajedno u ostvarenju uspjeha.

 

Kome je seminar namijenjen? Besplatni seminar na temu „Javni nastup i prezentacijske vještine“ je namijenjen svim osobama koji sudjeluju ili žele sudjelovati u prodaji kako bi se upoznali sa mogućnostima vezanim uz program edukacije Menadžera prodaje.

Seminar će voditi stručnjak Darko Balaš u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u subotu 28.03.2015. godine, u 11 sati.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!