BESPLATNI SEMINAR – EUROPSKI FONDOVI U HRVATSKOJ - Edunova

eu zastava
Objavljeno: 07. ožujka, 2023.
Ako želite saznati o mogućnostima i prilikama koje nude europski fondovi u Republici Hrvatskoj ovo je seminar za Vas! Europska sredstva dodjeljuju se u sklopu sedmogodišnjih financijskih razdoblja ili perspektiva te smo upravo na početku novog financijskog razdoblja 2021.-2027. Omotnica proračuna Europske unije najveća je do sada te iznosi 1 824,3 milijardi eura, a za Republiku Hrvatsku imamo na raspolaganju više od 25 milijardi eura.
Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.?
Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati?
Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?
 
Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na našem besplatnom seminaru!

Kako bi se iskoristila raspoloživa sredstva na tržištu rada povećana je potreba za stručnjacima za pripremu i provedbu projekata po europskim standardima i upoznavanje sa novim investicijskim mjerama.
KOME JE NAMIJENJEN BESPLATNI SEMINAR?

Ovaj seminar namijenjen je osobama koje žele aktivno sudjelovati u iskorištenju sredstava, a nemaju dovoljno znanja da bi napravili projektnu prijavu i proveli EU projekt ili žele započeti karijeru projekt menadžera.
Plan seminara je upoznati vas s osnovnim pretpostavkama za kvalitetnu pripremu projekata po europskim standardima i obrazovnim PROGRAMOM ZA VODITELJE IZRADE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA.
PLAN SEMINARA:
– mogućnosti financiranja koje europski fondovi nude,
– mogućnosti prijave na natječaje izravno iz institucija Europske unije,
– vodič kroz prijavu projekata s posebnim osvrtom na Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026.,
– struktura Operativnih programa u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2021. – 2027. i planirana objava Poziva u 2023. godini
– referentni izvori informacija za prijavu i pripremu projektne dokumentacije,
– upoznavanje sa obrazovnim PROGRAMOM ZA VODITELJE IZRADE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA,
– diskusija sa polaznicima (Pitanja i Odgovori).

Što je dobar seminar bez stručnjaka? Kako bi sve bilo vrlo konkretno i korisno za sudionike kolega Toni Žufić, stručnjak područja pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova prezentirati će prilike i mogućnosti najpogodnijih financijskih instrumenata za Vaše ideje.

KAKO SE PRIJAVITI:
Seminar će se održati 15. ožujka 2023. godine od 18:00 do 19:30 sati u prostorijama Edunove Osijek, Jägerova 5. Pored učionice, seminar će se moći pratiti online. Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na SEMINAR@EDUNOVA.HR .

Radujemo se Vašem dolasku!