BESPLATNI SEMINAR – BESPOVRATNA SREDSTVA ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE - Edunova

close up male hands working with europe sale statistic report
Objavljeno: 26. rujna, 2022.

BESPLATNI SEMINAR – BESPOVRATNA SREDSTVA ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE

Ako želite saznati o mogućnostima i prilikama koje nude europski fondovi u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027. s posebnim osvrtom na mogućnosti financiranja neprofitnih organizacija ovo je seminar za Vas!
24,2 milijardi eura je iznos iz bespovratnih sredstava koji Hrvatska ima na raspolaganju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova za razdoblje od 2021. do 2027. godine, od toga je financijska alokacija za RH (2021. – 2027.): iz Europskog socijalnog fonda Plus 1,98 milijardi eura posebno najmjenjena neprofitnim organizacijama.
Iskoristimo sredstva!

Jedan od problema neiskorištenosti raspoloživih sredstava je nedostatak stručnjaka za pripremu i provedbu EU projekata.

KOME JE NAMIJENJEN BESPLATNI SEMINAR
Ovaj seminar namijenjen je osobama koje žele aktivno sudjelovati u iskorištenju sredstava, a nemaju dovoljno znanja da bi napravili projektnu prijavu i proveli EU projekt ili žele započeti karijeru projekt menadžera. Plan seminara je upoznati vas s osnovnim pretpostavkama za kvalitetnu pripremu EU projekta i obrazovnim PROGRAMOM ZA VODITELJE IZRADE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA.

PLAN SEMINARA
– mogućnosti financiranja koje europski fondovi nude,
– mogućnosti prijave na natječaje izravno iz institucija Europske unije,
– vodič kroz prijavu projekata s posebnim osvrtom na neprofitne organizacije,
– referentni izvori informacija za prijavu i pripremu projektne dokumentacije.

Što je dobar seminar bez stručnjaka? Kako bi sve bilo vrlo konkretno i korisno za sudionike kolega Toni Žufić, stručnjak područja pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova prezentirati će prilike i mogućnosti najpogodnijih fondova za Vaše ideje.

KAKO SE PRIJAVITI:
Seminar će se održati 12. listopada 2022., godine od 17:00 do 19:00 sati u  prostoriji broj 39 Filozofskog fakulteta Osijek, Jagerova 9.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!