učenje njemačkog jezika, tečaj njemačkog, pisanje života | Edunova

njemacki jezik osijek tecaj

14. 9. 2016. u 18h
L. Jagera 5, Osijek

Objavljeno: 07. rujna, 2016.

Besplatan seminar o izradi životopisa na njemačkom jeziku i predstavljanju na tržištu rada u organizaciji Edunove održat će se 14. rujna 2016. u 18 sati.

Budući da se sve više ljudi odlučuje na traženje posla upravo na njemačkom tržištu rada, za Vas smo pripremili seminar na kojem ćete naučiti kako se kroz kvalitetan životopis predstaviti potencijalnom poslodavcu i prenijeti najvažnije informacije o svojem obrazovanju, iskustvu i vještinama. Saznat ćete kako istaknuti svoje prednosti i postignuća i ostaviti pozitivan prvi dojam koji je ključan za dobivanje posla.

Polaznici će imati priliku uz stručnu pomoć izraditi životopis na njemačkom jeziku koji će moći iskoristiti pri prijavama za posao.

PLAN SEMINARA

  • Struktura životopisa i tehnike izrade
  • Dodavanje relevantnih informacija
  • Kako izbjeći česte pogreške pri pisanju životopisa
  • Pitanja i odgovori

Seminar će voditi Marinela Lovrić, voditeljica Katedre za njemački jezik u Edunovi, koja nakon stažiranja u Europskom parlamentu od 2015. godine održava predavanja iz njemačkog i engleskog jezika u obrazovnom centru Osijek.

Seminar će se održati u prostorijama Edunove Osijek, Jägerova 5, u srijedu, 14. rujna 2016. u 18 sati.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, zvanje (završeno obrazovanje), kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!