BACK-END DEVELOPER – FAST TRACK - Edunova

back end developer tecaj
Objavljeno: 07. ožujka, 2022.

BACK-END DEVELOPER – FAST TRACK

Za početnike Back-End developere pripremili smo koristan Fast Track besplatni seminar.

Tijekom seminar fokusirati ćemo se na upoznavanje sa razvojem programskih rješenja. Na seminaru će se obraditi baze podataka, programski jezici, alati i predlošci razvoja programskih rješenja na primjeru razvoja baziranog na JAVA i PHP programskom jeziku. 

PLAN SEMINARA

  • baze podataka,
  • odabir programskog jezika
  • alati i predlošci razvoja programskih rješenja

RAZGOVOR SA SUDIONICIMA

  • kako započeti karijeru Back-End developera
  • koje vještine su potebne za razvoj programskih rješenja 

KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN

Seminar je namijenjen polaznicima koji nemaju iskustva s programiranjem ali bi se htjeli educirati u ovom brzo rastućem segmentu informacijskih tehnologija. 

Stručnjak za razvoj programskih rješenja Tomislav Jakopec će vas upoznati sa najčešćim situacijama s kojima se susreću osobe koje žele započeti karijeru developera.

U razgovoru sa sudionicima odgovoriti ćemo na česta pitanja mentoru;  Mogu li izraditi prototip kao finalni kod? Koliko trebam vježbati u slobodno vrijeme? Mogu li koristiti copy-paste koda?  Treba li stavljati kod na GitHub? Moram li dokumentirati kod?..

KAKO SE PRIJAVITI

Seminar će se održati 22. ožujka 2022. god. u 17 sati prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, pored učionice seminar će se moći pratiti online

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!