5 najčešćih pitanja i odgovora o upisima na naše edukacije - Edunova

Imate pitanja o upisima  Imamo odgovore 1
Objavljeno: 16. siječnja, 2019.

Kako bismo vam olakšali odluku o upisu ili sam postupak upisa jedne (ili više, ovisno o vašim željama i ambicijama) naših edukacija i tečajeva, donosimo vam odgovore na najučestalija pitanja!

Kada se mogu upisati na edukaciju ili tečaj koji me zanima?

Na edukaciju ili tečaj koji vas zanima možete se upisati odmah! S grupnim tečajevima stranih jezika krećemo 25. i 26. ožujka, a ako želite upisati individualni tečaj s predavanjima možete započeti kad vama (i predavaču) odgovara. Planirani početak predavanja edukacije Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova je 23. ožujka, a ostalih edukacija krajem ožujka i početkom travnja, ovisno o završetku predavanja grupa koje su u tijeku.

Kako se upisati na edukaciju ili tečaj koji me zanima?

Upisati se možete osobnim dolaskom u referadu Edunove ili putem online obrasca, nakon čega ćemo vas mi kontaktirati. Ukoliko ispunjavate online formu, molimo vas da sve podatke točno upišete s vaše osobne iskaznice. Najčešće pogreške se potkradu kod nenavođenja mjesta prebivališta, datuma rođenja zbog eventualnih tipfelera ili kod podataka o školovanju gdje se pod zanimanje podrazumijeva zapravo zadnje završeno školovanje, primjerice trgovac, ekonomist, magistar ekonomije i slično.

Što je sve potrebno za upis?

Ukoliko osobno dolazite na upis, potrebna vam je osobna iskaznica, a za sve edukacije izuzev upisa na jedan od tečajeva stranih jezika ili na tečaj PHP programiranja, trebat ćemo i kopiju vaše domovnice i zadnje završene škole (svjedodžbe srednje škole ili diplome s fakulteta). Također, ako se želite upisati na edukaciju Voditelja izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, nije vam potrebna kopija domovnice, nego samo kopija zadnje završene škole.

Što s plaćanjem i zašto je upisnina odvojena od školarine?

Upisnina u iznosu od 300 kuna za strane jezike i 550 kuna za ostale edukacije uvijek je odvojena od školarine i na nju se ne odnose eventualni popusti niti plaćanje na rate. Upisninu plaćate prilikom upisa, a školarinu možete platiti gotovinom ili na rate (više o plaćanju na rate možete saznati u našoj referadi). Upisnina je odvojena od školarine jer ste si plaćanjem osigurali mjesto u grupi, nakon čega možete odabrati kako vam je najlakše platiti ostatak školarine. Jednako tako, ona je osiguranje i nama da sa sigurnošću računamo na vašu odluku da upišete neku od naših edukacija ili tečajeva. Cijene naših edukacija i tečajeva možete pronaći na našoj internetskoj stranici, samo kliknite Edukacija i pronađite onu koja vas zanima!

Kako vam još možemo pomoći i olakšati vam upis?

Kako bi osigurali kvalitetu nastave pripremili smo vam vrhunska računala, kako bi ubrzali rad sa podacima pripremili smo vam ultrabrz

Informatika, menadžment, strani jezici – sve imamo! Naše najtraženije edukacije iz područja informatike su svakako Java i PHP programiranje te Web dizajn, iz menadžmenta edukacije Knjigovodstva – računovodstva i Izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, a od jezika grupni i individualni tečajevi njemačkog i engleskog jezika. Ukoliko niste sigurni što želite upisati, dvoumite se ili vas jednostavno treba usmjeriti u pravom smjeru, u našoj Ustanovi uvijek možete zakazati termin besplatnog savjetovanja na info@edunova.hr nakon čega ćemo vas kontaktirati. Jednako tako, ukoliko želite upisati tečaj engleskog ili njemačkog jezika, ali niste sigurni koji ste stupanj, nudimo vam mogućnost besplatnog testiranja!

Slobodno nas nazovite na 031 205 555 kako bismo dogovorili termin i zajedno odgovorili na pitanje „Što zaista želim od svoje karijere?“

Mi znamo odgovor, jer je znanje – naš posao!