5 koraka do web stranice | Edunova

dizajn trendovi 2020

utorak, 06. 10. 2020. u 17 sati
učionica/online

Objavljeno: 29. rujna, 2020.

BESPLATNI SEMINAR: 5 koraka do web stranice

 

Za početnike u web dizajnu smo organizirali besplatni seminar u utorak 06. listopada 2020. u 17 sati kako bi vam dali odgovor na pitanje kako kvalitetno i  kreativno izraditi web stranicu te koje  su potrebne vještine za web dizajnera. Objasniti ćemo Vam što je to responzivni web dizajn  jer krajem 2019. godine oko 80% globalnog internetskog prometa je postalo mobilno . 

Razvoj weba danas je jedna od najzanimljivijih industrija na svijetu. Bilo koji posao, ideja ili start-up počinje sa planiranjem weba i online prezentacije. Na seminaru možete saznati koji su web dizajn trendovi obilježili 2020. godinu.

Dizajn i programiranje godinama su sastavni i neizostavni dio poslovanja tvrtke ili pojedinaca koji traže način uključenja na tržište rada i trgovine. Web dizajn je sektor koji će nastaviti rasti unatoč činjenici da ostali sektori gospodarstva privremeno usporavaju.  

PLAN SEMINARA

1. Struktura web stranice
2. Izrada web stranice
3. Optimizacija i testiranje web stranica
4. Responzivni web dizajn
5. Upravljanje web projektom

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU

Seminar je organiziran tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Radujemo se Vašem dolasku!